VERIFICARE MĂRCI  ÎNREGISTRARE MĂRCI    MONITORIZARE MĂRCI    REÎNNOIRE MĂRCIReînnoire mărci OSIM/EUIPO                 Monitorizare mărci OSIM/EUIPO                Înregistrare mărci OSIM/EUIPO                    Verificare mărci OSIM/EUIPO    

CONSULTANTA SI LITIGII IN MATERIE FISCALA

LUPSA SI ASOCIATII deține o experiență solidă în CONSULTANTA SI LITIGII IN MATERIE FISCALA. Serviciile de consultanță fiscală acordate sunt concentrate asupra structurării optime și în același timp în deplină legalitate a contractelor încheiate de clienții noștri și reducerea la minim a riscurilor asociate controalelor fiscale ori litigiilor de natură fiscale în legătură impozitul pe profit, TVA și taxe locale.

Am dobândit o experiență semnificativă în aspecte fiscale – contencioase sau necontencioase, furnizând clienților noștri opinii privind structurarea corespunzătoare a tranzacţiilor atât din punct de vedere al taxării directe, cât și din perspectiva TVA. O decizie greșită în legătură cu un aspect fiscal legat de o anumită operațiune poate conduce la o reacție în lanț – stabilirea unor contribuții suplimentare la bugetul de stat, penalități și majorări de întârziere, transformarea acestora în titluri executorii și executarea acestora de către organele financiare. 

Avem experiență atât în legătură cu structurarea optimă din punct de vedere fiscal a contractelor și tranzacțiilor, precum și în legătură cu litigii fiscale, asistând cu succes societăți române și străine atât în timpul controlului organelor fiscale, cât și pentru anularea în instanță a obligațiilor fiscale stabilite suplimentar în urma unor controale, rapoarte de inspecție fiscală, controale de fond, controale privind TVA ori controale privind taxele și impozitele locale ale Direcțiilor de Impozite și Taxe Locale. Vă invităm să aflați mai multe despre cum se contestă deciziile de impunere

Cum vă putem asista?

Atenție: Prin transmiterea informațiilor de mai sus NU se creează o relație de tip avocat-client.
NU furnizați informații confidențiale, înainte de a verifica existența sau nu a unui conflict de interese.
Adresa Dvs. de e-mail
Nr. de telefon. Foarte util dacă avem întrebări.
Notă de informare: Datele cu caracter personal furnizate (nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresa de IP și localizarea geografică de unde primim această cerere) sunt prelucrate numai pentru a vă furniza răspunsul la solicitarea Dvs., temeiul prelucrării fiind posibilitatea stabilirii unei relații contractuale. Este aplicabilă Politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal.