VERIFICARE MĂRCI  ÎNREGISTRARE MĂRCI    MONITORIZARE MĂRCI    REÎNNOIRE MĂRCIReînnoire mărci OSIM/EUIPO                 Monitorizare mărci OSIM/EUIPO                Înregistrare mărci OSIM/EUIPO                    Verificare mărci OSIM/EUIPO    

eSports & Video Games

Acordăm consultanță juridică în domeniul eSports și al jocurilor video (Video Games), ce îmbină într-un mod complex expertiza în domeniul drepturilor de autor, mărci, know-how, contracte, protecția datelor cu caracter personal, respectarea drepturilor consumatorilor.

Suntem implicați în revizuirea contractelor și asigurarea conformității din toate punctele de vedere pentru organizarea unora dintre cele mai mari evenimente eSports internaționale, ceea ce solicită de asemenea o expertiză în domeniul fiscalității transfrontaliere. Acordăm consultanță și furnizăm opinii juridice pentru cele mai mari companii de jocuri video din lume în legătură cu asigurarea conformității acestora cu dreptul românesc.

Pentru a rămâne la curent cu toate temele actuale / de interes pentru producătorii și publisherii de jocuri video, ne asigurăm că suntem prezenți la fiecare conferință importantă în domeniul jocurilor video.

Atunci când lucrurile nu funcționează cum ar trebui, am asigurat reprezentarea în fața instanțelor române în litigii comerciale.

 

Cum vă putem asista?

Atenție: Prin transmiterea informațiilor de mai sus NU se creează o relație de tip avocat-client.
NU furnizați informații confidențiale, înainte de a verifica existența sau nu a unui conflict de interese.
Adresa Dvs. de e-mail
Nr. de telefon. Foarte util dacă avem întrebări.
Notă de informare: Datele cu caracter personal furnizate (nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresa de IP și localizarea geografică de unde primim această cerere) sunt prelucrate numai pentru a vă furniza răspunsul la solicitarea Dvs., temeiul prelucrării fiind posibilitatea stabilirii unei relații contractuale. Este aplicabilă Politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal.