Cybersecurity / Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică este practica protejării sistemelor, rețelelor și programelor de calculator împotriva atacurilor cibernetice care vizează accesarea, schimbarea sau distrugerea fără drept a informațiilor, întreruperea proceselor normale de afaceri (atacuri DOS sau DDOS) sau extorcarea (ransomware). Criminalitatea informatică a schimbat și poate influența radical modul de funcționare al afacerilor, având în vedere că o singură încălcare a regulilor de bună-practică în asigurarea securității informațice poate conduce la falimentarea unui business, pierderii încrederii consumatorilor milioane de utilizatori.

Pierderilor pe care le poate suferi un business ca efect al unui singur atac informatic, li se vor adăuga pierderile ca urmare a proceslor introduse de clienții/consumatorii afectați de atacurile informatice și amenzile autorităților cu atribuții de supraveghere (de ex. ANSPDCP). De aceea companiile trebuie să acorde o atenție constantă pentru menținere securității afacerilor.

Avem experiență în legătură cu redactarea și negocierea de contracte de achiziție software și hardware, contracte de mentenanță și actualizare software, contracte pentru auditarea rețelelor informative și contracte pentru asigurarea întreținerii și mentenanței lunare a sistemelor informatice.

Cum vă putem asista?

i~|icon_documents_alt~|elegant-themes~|outline

Redactare și negociere contracte

~|hdd-o~|font-awesome~|outline

Consultanță privind securitatea informatică

~|user-secret~|font-awesome~|solid

Consultanță incidente de securitate

Atenție: Prin transmiterea informațiilor de mai sus NU se creează o relație contractuală de tip avocat-client. NU furnizați informații confidențiale prin intermediul acestui formular, înainte de a verifica existența sau nu a unui conflict de interese. Ne rezervăm în mod expres dreptul de a nu răspunde solicitării Dvs.
Notă de informare: Datele cu caracter personal furnizate (nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresa de IP și localizarea geografică de unde primim această cerere) sunt și vor rămâne CONFIDENȚIALE. Datele Dvs. personale astfel colectate vor fi prelucrate de către LUPȘA ȘI ASOCIAȚII S.R.L. și SCP LUPȘA ȘI ASOCIAȚII SCA (Operatori) numai în scopul pentru care au fost furnizate prin completarea acestui formular (înregistrarea / reînnoirea / verificarea / monitorizarea unei mărci ori reprezentare la OSIM sau răspunsul nostru la solicitarea Dvs. de asistență/reprezentare juridică). Vom prelucra datele Dvs. numai pentru durata necesară atingerii acestui scop. Temeiul prelucrării este stabilirea unei relații contractuale. După transmiterea răspunsului nostru, în măsura în care nu se încheie niciun contract, datele Dvs. vor fi șterse. După încheierea unui contract, datele Dvs. vor fi prelucrate conform clauzelor contractuale. Drepturile Dvs., temeiurile de prelucrare și modalitățile în care ne puteți contacta sunt prevăzute în Politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal.