VERIFICARE MĂRCI  ÎNREGISTRARE MĂRCI    MONITORIZARE MĂRCI    REÎNNOIRE MĂRCIReînnoire mărci OSIM/EUIPO                 Monitorizare mărci OSIM/EUIPO                Înregistrare mărci OSIM/EUIPO                    Verificare mărci OSIM/EUIPO    

Cybersecurity / Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică este practica protejării sistemelor, rețelelor și programelor de calculator împotriva atacurilor cibernetice care vizează accesarea, schimbarea sau distrugerea fără drept a informațiilor, întreruperea proceselor normale de afaceri (atacuri DOS sau DDOS) sau extorcarea (ransomware). Criminalitatea informatică a schimbat și poate influența radical modul de funcționare al afacerilor, având în vedere că o singură încălcare a regulilor de bună-practică în asigurarea securității informațice poate conduce la falimentarea unui business, pierderii încrederii consumatorilor milioane de utilizatori.

Pierderilor pe care le poate suferi un business ca efect al unui singur atac informatic, li se vor adăuga pierderile ca urmare a proceslor introduse de clienții/consumatorii afectați de atacurile informatice și amenzile autorităților cu atribuții de supraveghere (de ex. ANSPDCP). De aceea companiile trebuie să acorde o atenție constantă pentru menținere securității afacerilor.

Avem experiență în legătură cu redactarea și negocierea de contracte de achiziție software și hardware, contracte de mentenanță și actualizare software, contracte pentru auditarea rețelelor informative și contracte pentru asigurarea întreținerii și mentenanței lunare a sistemelor informatice.

Cum vă putem asista?

Atenție: Prin transmiterea informațiilor de mai sus NU se creează o relație de tip avocat-client.
NU furnizați informații confidențiale, înainte de a verifica existența sau nu a unui conflict de interese.
Adresa Dvs. de e-mail
Nr. de telefon. Foarte util dacă avem întrebări.
Notă de informare: Datele cu caracter personal furnizate (nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresa de IP și localizarea geografică de unde primim această cerere) sunt prelucrate numai pentru a vă furniza răspunsul la solicitarea Dvs., temeiul prelucrării fiind posibilitatea stabilirii unei relații contractuale. Este aplicabilă Politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal.