DESPRE LUPȘA ȘI ASOCIAȚII

Lupsa & Asociatii este o societate de avocați din Romania și totodată o agenție de proprietate intelectuală din București.

LUPȘA ȘI ASOCIAȚII

SOCIETATE PROFESIONALĂ DE AVOCAȚI

Ca societate de avocați avem o experiență bogată și suntem specializați în litigii și arbitraj , litigii și consultanță în domeniul proprietății intelectuale , IT / Telecom / Media, drept societar / comercial, fuziuni și achiziții, protecția datelor cu caracter personal și probleme de confidențialitate pe Internet, precum și litigii și consultanță în domeniul dreptului muncii, protecției consumatorului, dreptului fiscal (atât chestiuni litigioase, cât și necontencioase).

LUPȘA ȘI ASOCIAȚII

AGENȚIE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Ca agenție de proprietate intelectuală, acordăm asistență clienților noștri pentru verificare de mărci la OSIM și EUIPO , înregistrare mărci la OSIM, EUIPO sau WIPO , reînnoire și transmiteri de mărci și alte drepturi de proprietate intelectuală la OSIM, EUIPO, WIPO și asigurăm reprezentare în legătură cu opoziții, observații, contestații și plângeri la OSIM, EUIPO și anulare de mărci, desene industriale, modele de utilitate și/sau brevete de invenție. 

AFILIERI

Uniunea Națională a Barourilor din România

Baroul București

INTA (International Trademark Association)

Camera Națională a Consilierilor în Proprietate Industrială (CNCPIR)

RECUNOAȘTERI ȘI AUTORIZĂRI

Ionut Lupșa – IAM Patent 1000 Recommended Individual 2016 / Romania

Managing Intellectual Property – Ionut Lupșa: IP Star Romania (2014, 2016, 2017)

Lupsa & Asociatii – consilieri în proprietate industrială autorizați OSIM

Lupsa & Asociatii – consilieri în proprietate industrială autorizați EUIPO (Oficiul Uniunii Europene pentru  Proprietate Intelectuală)

Căutăm oameni talentați și cu simțul umorului pentru a ni se alătura. Vom fi bucuroși să ne uităm peste toate CV-urile!

APASĂ AICI DACĂ DOREȘTI SĂ NE TRANSMIȚI CV-UL TĂU

Adresa ta de e-mail va fi utilizată NUMAI pentru a comunica în legătură cu acest mesaj. NU vom stoca adresa ta de e-mail "în vederea recrutării ulterioare" și NU trimitem niciodată corespondență nesolicitată (newsletter, oferte de Black Friday 🙂 etc.).

Datele cu caracter personal furnizate prin transmiterea acestui formular vor fi prelucrate într-un mod responsabil, numai în scopul pentru care au fost furnizate și numai pentru durata necesară acestui scop, potrivit Politicii noastre de prelucrare a datelor cu caracter personal