CARIERE

Oferim un mediu de lucru plăcut și motivant într-o locație centrală, premium (The Grand Offices), în incinta Hotelului JW Marriott / tronsonul The Grand Office).

Acces la toate serviciile business la un nivel premium:

✓ săli de întâlnire și de conferință, catering hotel, galerie comercială de lux, restaurante, bancă,hotel, farmacie, servicii de curățătorie, servicii de înfrumusețare, SPA și sală de fitness, piscină

✓ 400 locuri de parcare păzite în interiorul și în exterior;

✓ parcare acoperită de biciclete.

Programul nostru începe de regulă la ora 09:00 și se termină la ora 19:00 (doar în mod excepțional mai târziu). Suntem flexibili și asigurăm posibilitatea telemuncii (work from home).

Respectăm concediile, precum și toate sărbătorile legale (și nouă ne place să petrecem timp liber)

Sistemul IT este compus din sisteme Mac OSX și Linux. 

Asigurăm accesul la Internet de mare viteză, la cele mai noi programe de legislație, doctrină și jurisprudență actualizate în permanență, precum și la ultima versiune de Office 365®.

ALTĂ ÎNTREBARE? ™

TRANSMITE CV-UL TĂU
Notă de informare: Datele furnizate (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon mobil, adresa de corespondență, sexul și statutul civil - dacă acestea sunt menționate în CV-ul Dvs. - și/sau – opțional – imaginea Dvs., dacă aceasta este furnizată/atașată odată cu CV-ul Dvs.) sunt și vor rămâne CONFIDENȚIALE, fiind prelucrate doar de către LUPȘA ȘI ASOCIAȚII S.R.L. și SCP LUPȘA ȘI ASOCIAȚII SCA (Operatori), numai pentru durata și scopul pentru care au fost furnizate prin completarea acestui formular (selectarea Dvs. pentru o poziție vacantă). Ulterior, datele Dvs. vor fi șterse. Temeiul legal al prelucrării este stabilirea unui relații contractuale. Drepturile Dvs. și modalitățile în care ne puteți contacta sunt prevăzute în Politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal.